Πολιτική Επιστροφών

Αλλαγή προϊόντος

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε και να ζητήσετε αλλαγή με άλλα προϊόντα. Η αλλαγή αυτή μπορεί να γίνει εντός 15 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. 

Για να ισχύει η αλλαγή, θα πρέπει το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση και να μην έχει χρησιμοποιηθεί. 

Διαδικασία επιστροφής

- Ενημερώνετε μέσω τηλεφώνου 6930900147 ή email info@pavlinajewels.com για την αλλαγή που θέλετε να κάνετε. 

- Μας στέλνετε το προϊόν με δική σας χρέωση στην εταιρεία. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και να συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη-τιμολόγιο αγοράς. Μόλις το παραλάβουμε και το ελέγξουμε, σας στέλνουμε το προϊόν για την αντικατάσταση.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την acs courier. Η αλλαγή μπορεί να γίνει με την συγκεκριμένη εταιρεία και τα έξοδα για την κάθε αποστολή είναι 5€, το ποσό αυτό ή το πληρώνεται αντικαταβολή με την παραλαβή του νέου προϊόντος ή με τραπεζική κατάθεση πριν την αποστολή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και άλλη εταιρεία courier με δική σας επιβάρυνση. Οι αποστολές μέσω ταχυδρομείου δεν είναι αποδεκτές.

 

Επιστροφή χρημάτων

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων μπορεί να γίνει εντός 15 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. 

Για να ισχύει η επιστροφή, θα πρέπει το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση και να μην έχει χρησιμοποιηθεί. 

Διαδικασία επιστροφής

- Ενημερώνετε μέσω τηλεφώνου 6930900147 ή email info@pavlinajewels.com για την επιστροφή που θέλετε να κάνετε. 

- Μας στέλνετε το προϊόν με δική σας χρέωση στην εταιρεία. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και να συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη - τιμολόγιο αγοράς. Μόλις παραλάβουμε και ελέγξουμε το προϊόν θα προχωρήσουμε στην επιστροφή χρημάτων. 

- Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την acs courier. Η επιστροφή μπορεί να γίνει με την συγκεκριμένη εταιρεία και τα έξοδα για την κάθε αποστολή είναι 5€, το ποσό αυτό αφαιρείτε από το ποσό που έχετε καταβάλει για την αγορά σας. Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε και άλλες εταιρείες courier πάλι με δική σας επιβάρυνση. Οι αποστολές μέσω ταχυδρομείου δεν είναι αποδεκτές.

- Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται ανάλογα με τον τρόπο που έχει γίνει η πληρωμή: Στην κάρτα σας, στο paypal ή σε τραπεζικό λογαριασμό αν έχετε πληρώσει με αντικαταβολή. Τυχόν έξοδα που μπορεί να προκύψουν στην τραπεζική συναλλαγή επιβαρύνουν εσάς. 

 

Αλλαγές και επιστροφές σε personilized προϊόντα δεν γίνονται.